hero-curve

Ønsker du at supplere din faglige viden med praktisk erfaring hos Danmarks førende optikerkæde indenfor øjensundhed? Så kom i praktikforløb hos Louis Nielsen.

Som studerende i Louis Nielsen får du et spændende praktikforløb i et fagligt og energisk team, som støtter dig i hele din oplæringsproces.
Din hverdag i Louis Nielsen
Som optikstuderende i Louis Nielsen får du lov til at omsætte al din viden fra studiet i praksis. Vi lægger vægt på, at du ikke bare kigger på, men får erfaring nok til at kunne undersøge og vejlede dine egne kunder. Dette kræver selvfølgelig en grundig oplæring, og det sørger vi for.
Du vil blive oplært i at foretage synstest til ekspert præcision. Du vil lære, hvordan du sikrer den bedste rådgivning i valg af briller og kontaktlinser, og du vil blive introduceret til vores mange produkter. Du vil også blive trænet i vores sundhedstjek, hvorigennem du kontrollerer kundernes øjensundhed og vejleder i resultaterne af Fundus billeder, IOP-målinger, synsfeltscreeninger mv. Dermed vil du i fremtiden kunne være med til at sikre, at potentielle sygdomme opspores i tide, så kunderne kan bevare deres gode syn. 
Med andre ord: Du vil komme med på en spændende rejse i Danmarks største og førende optikerkæde – en rejse, der kan udvikle dig i den retning, du gerne vil. 
Det tilbyder vi dig
Til at støtte dig under din praktik får du et stærkt team af kolleger i ryggen og Danmarks bedste hold af optikere, som løbende sparrer med hinanden på tværs af vores butikker. Der er derfor rig mulighed for at stille spørgsmål og få hjælp undervejs. 
I løbet af din praktikperiode har vi også fokus på, at du har kontakt med de studerende i andre butikker, så I har mulighed for at sparre med og lære fra hinanden.
  • Du bliver en del af et fantastisk team og et fællesskab, der går på tværs af alle butikker og vores supportkontor
  • Du får en hverdag fuld af faglige udfordringer og gode oplevelser 
  • Du får et netværk med en række højt specialiserede danske øjenlæger, som kan støtte dig i vurderingen af kundernes øjensundhed – branchens eneste af slagsen!
  • Du får lov at arbejde med det bedste og mest specialiserede udstyr og bliver en del af holdet, der baner vejen for en bedre øjensundhed i Danmark.
I Louis Nielsen er der også masser af muligheder, når din uddannelse som optiker er slut. Vi lægger stor vægt på udvikling af vores egne talenter, og har derfor vores eget akademi med træning og uddannelse. Så hvis du har motivationen, så hjælper vi med vejen dertil – måske du en dag kunne tænke dig at blive partner og medejer af din egen butik?
Dine kompetencer
Det er vigtigt at:
  • Du brænder for dit fagområde, og er ambitiøs i forhold til din faglige udvikling
  • Du motiveres af at hjælpe andre 
  • Du er positiv og tillidsvækkende i din omgang med andre
  • Du trives med en spændende hverdag i et travlt og professionelt miljø
  • Du er en ægte teamplayer, der udviser vilje og engagement.
En af Danmarks bedste arbejdspladser

Medarbejderne udgør kernen af vores forretning, og derfor fokuserer vi meget på, at alle har det godt. Vi værdsætter forskellighed, og at man behandler andre, som man gerne selv vil behandles. Hvert år spørger vi derfor vores medarbejdere, hvordan de har det. Vi er stolte af, at vi – baseret på vores kollegers egne udsagn – er en af Danmarks bedste arbejdspladser. 
Lær hvorfor vi har valgt at gøre tingene lidt anderledes

Hvor godt kender du historien bag Louis Nielsen? Louis Nielsen startede med en enkelt butik i Aalborg tilbage i 1978. I 1994 blev Louis Nielsen udstødt af branchen, da vi nægtede at rette ind efter den overpris forbrugerne blev tvunget til at betale. Louis Nielsen mente, at alle borgere havde ret til et par briller til en rimelig pris. Dette er fortsat grundopfattelsen i vores forretning, og siden dengang har vi gjort tingene på vores egen måde.
I dag står vi for salget af næsten hver anden brille i Danmark, og er dermed landets største optikerkæde. Vi ønsker at gøre en forskel for danskerne ved at tilbyde briller og kontaktlinser til de bedste priser og ved at sikre, at alle danskere kan få tjekket deres øjensundhed, så deres syn – den vel nok vigtigste sans – kan bevares. Vi går derfor forrest i forhold til kvaliteten af vores produkter og det udstyr vi benytter, for dette kan nemlig sagtens gå hånd i hånd med gode priser. Vi håber, at du har lyst til at blive en del af vores vinderhold!
Ansøg

Hvis du er klar til at komme med på vinderholdet, så søg via linket her på siden. 
Vi glæder os til at byde dig velkommen!
#LI-DNI

Har du spørgsmål?

Har du spørgsmål eller ønsker du blot mere information om dette job? Du kan altid kontakte Jesper Eghøje

Jesper Eghøje

Om Louis Nielsen

Louis Nielsen startede med en enkelt butik i Aalborg tilbage i 1978. I 1994 blev han udstødt af optikerbranchen, da han nægtede at rette ind efter den overpris forbrugerne blev tvunget til at betale. Louis Nielsen mente, at alle borgere havde ret til et par briller til en rimelig pris.

Louis Nielsen er Danmarks Bedste Arbejdsplads for andet år i træk

Vi er utroligt stolte af at fortælle, at vi igen er blevet kåret som Danmarks Bedste Arbejdsplads 2024. Førstepladsen siger næsten det hele selv, men vi vil alligevel gøre opmærksom på hvorfor vi vandt: Mere end 93% af vores kolleger mener helt oprigtigt, at Louis Nielsen er et fremragende sted at arbejde.

Se film