hero-curve
Denne praktikperiode er tilgængelig i følgende butikker:
Kom i branchepraktik i uge 46 og i uge 3 hos Danmarks førende optikerkæde
Hos os kommer du ikke bare med bag forhænget. Vi giver dig en branchepraktik planlagt ned til mindste detalje, hvor du får masser af praktisk træning og sjove stunder med dine medpraktikanter.

Sug til dig mandag, tirsdag, onsdag, torsdag, og fredag

Vi begynder ugen på Louis Nielsens supportkontor, hvor du møder dine medpraktikanter og får en introduktion til praktikforløbet, samt den praktiske træning du skal igennem i en af vores butikker.

Derfra giver vi den gas i butik tirsdag til fredag med lidt forskellig træning i form af forprøver, tilretning af brillestel, og observering af synsprøver.

Vi afslutter ugen på bedste vis med en middag sammen med dine medpraktikanter.

Bliv en del af Danmarks Bedste Arbejdsplads 

Hos os udgør vores medarbejdere kernen af vores forretning, og derfor fokuserer vi meget på, at alle har det godt. Vi værdsætter forskellighed, og at man behandler andre, som man gerne selv vil behandles. Hvert år spørger vi derfor vores medarbejdere, hvordan de har det. Vi er stolte af, at vi – baseret på vores kollegers egne udsagn – er Danmarks bedste arbejdsplads.

Lær hvorfor vi har valgt at gøre tingene lidt anderledes

Hvor godt kender du historien bag Louis Nielsen?
Vi startede Louis Nielsen tilbage i 1978 og har siden da udviklet os til 79 succesfulde butikker landet over. Vi er stolte over, at vores butikker i dag står vi for salget af hver anden brille i Danmark – og det er ikke blot fordi vi tilbyder kvalitetsbriller og kontaktlinser til de bedste priser, men fordi vi gør en reel forskel for danskernes syn. Alt det har bidraget til, at vi i dag er landets største optikerkæde.
Vi håber meget på, at du har lyst til at blive en del af holdet ved at søge branchepraktik hos Louis Nielsen.

Det bar’ om at ansøge – husk at skrive hvor du gerne vil hen

Ønsker du at søge branchepraktik hos Louis Nielsen, så er det bare om at trykke på knappen ”ansøg” her på siden. Husk at skrive hvilken by du søger i for så kan vi bedst hjælpe dig til den helt rigtige praktikplads.

Hvis du har spørgsmål eller ønsker at få mere information om vores branchepraktik, så ring eller skriv til

Recruitment Manager Olav Jessen på 

tlf: 2497 3002 eller e-mail: olav.jessen@louisnielsen.dk
eller til Recruitment Manager Marianne Selch på 
tlf: 2218 9598 eller e-mail: marianne.selch@louisnielsen.dk
Vi glæder os helt enormt til at byde dig velkommen!

Vi er Great Place to Work-certificeret!

Hos Louis Nielsen tilbyder vi lige muligheder for alle. Fordi vi som medarbejdere er lige så forskellige som de kunder vi servicerer hver dag. Derfor behandler vi alle retfærdigt. Og danner rammer for et arbejdsmiljø der respekterer og sætter pris på forskelligheder, og som anerkender den vigtige rolle vores medarbejdere udgør i at gøre Louis Nielsen til et endnu bedre sted at arbejde.

Udnyt dit fulde potentiale

Join Louis Nielsen
Om Ansvar Din profil
Se film