hero-curve


Går du med en drøm om at blive selvstændig i en organisation med stærke værdier, hvor du samtidig har tryghed, støtte og driftssupport i ryggen fra første dag du træder ind i partnerskabet?

Til vores butik i Rønne søger vi en stærk Optisk Partner, som med velfunderet klinisk faglighed kan gå forrest og drive og udvikle butikken yderligere. Du vil blive en del af en stærk butik, som er profitabel og har potentiale til videre udvikling. Butikken blev etableret i Rønne i 2007 og er siden moderniseret og udvidet ad 2 omgange, senest i 2018.

Din succes er vores succes

Partnerskabet er kernen og omdrejningspunktet i Louis Nielsens forretning. Alt hvad vi foretager os som forretning omhandler, hvordan vi kan understøtte vores partnere i at drive en sund forretning med glade og tilfredse kunder og medarbejdere.

Som optisk partner i Louis Nielsen får du muligheden for, i partnerskab med den eksisterende optiske partner, at arbejde fokuseret på at drive din butik, sikre et højt fagligt niveau, lede dine medarbejdere og servicere kunderne på bedst mulig vis.

Forud for den dag du træder ind i partnerskabet vil du, gennem et grundigt forløb, blive matchet med den eksisterende partner, så vi sikrer det rette match og afsæt for et velfungerende partnerskab. Fra den første dag du træder ind i partnerskabet vil du få en personlig plan, som giver dig det bedst mulige afsæt for at træde ind i partnerskabet. Herudover vil du have direkte driftssupport i alt hvad du arbejder med i hverdagen, om det er sparring ift butikkens strategi, drift, organisering, indkøb, marketing, finans, hjælp til at træffe beslutninger, IT, osv.

Hvad du kommer til at lave

I samarbejde med den erfarne optiske partner får du ansvaret for de overordnede resultater i din butik. Foruden synsundersøgelser og at vejlede kunderne har du også fokus på de kliniske resultater i butikken. Du er fagligt velfunderet, og sætter en ære i at være en del af hverdagen på gulvet med dit team. Det betyder, at du har ansvaret for følgende opgaver:

 • Klinisk og faglig ansvarlig og sikrer, at alle kunder får den bedste og mest professionelle service
 • Sikre høj professionalisme inden for kliniske ydelser
 • Opretholde kliniske retningslinjer
 • Støtte og motivere dit kliniske team for at få det bedste ud af hver eneste dag
 • Sørge for, at medarbejderne er opdaterede og altid lærer nyt og udvikler sig inden for deres felt
 • Lokal forankring – sørge for, at din butik er kendt i lokalområdet: Det gælder ikke kun kunderne, men også andre butikker, lokalaviser, sportsforeninger m.m.
 • Jævnligt deltage i partnermøder for at dele idéer og holde dig orienteret om resultater, strategier og nye (kliniske) initiativer i Louis Nielsen, og bringe dem videre til dit team
 • Ambassadør for Louis Nielsens mission om at sikre bedre øjensundhed til så mange som muligt og deltage i at udvikle branchen

Hvem du er?

 • Du er autoriseret optiker med relevante eksamensbeviser og nogle års erhvervserfaring fra en optikforretning
 • Du skal kunne støtte og motivere et team af eksperter og dele ud af din kliniske erfaring
 • Du er passioneret, når det gælder at udvikle optometri-branchen
 • Du er dedikeret til at levere den bedste kundeoplevelse i samarbejde med et team af eksperter
 • Du fungerer godt i et miljø med højt tempo og vil gerne have mulighed for at drive din egen forretning i en innovativ virksomhed

Vi er Great Place to Work-certificeret!

Hos Louis Nielsen tilbyder vi lige muligheder for alle. Fordi vi som medarbejdere er lige så forskellige som de kunder vi servicerer hver dag. Derfor behandler vi alle retfærdigt. Og danner rammer for et arbejdsmiljø der respekterer og sætter pris på forskelligheder, og som anerkender den vigtige rolle vores medarbejdere udgør i at gøre Louis Nielsen til et endnu bedre sted at arbejde.

Er det dig?
Fantastisk!

Lær os bedre at kende

I dag står Louis Nielsen for salget af næsten hver anden brille i Danmark, og vi er dermed landets største optikerkæde. Men med en fortid som branchens ”grimme ælling” har det krævet en usædvanlig indsats at nå dertil – en indsats, der bygger på medarbejderne og organisationens kultur.​ Centralt i kulturen står partnerskabet med de lokale butiksindehavere, der faciliterer et stærkt og oprigtigt engagement blandt medarbejderne. Pionerånd, kammeratskab, professionalisme og et ufravigeligt kundefokus; Det er værdierne, der skaber den særlige arbejdsglæde i Louis Nielsen, de store resultater og de afgørende landvindinger på den rejse, der skal gøre virksomheden til en førende sundhedsudbyder i Danmark.

Louis Nielsen har et fælles mål: at give flere adgang til bedre øjensundhed. Vi er en del af Specsavers og tilsammen udgør vi et team med over 30.000 partnere og medarbejdere, der betjener mere end 31 millioner kunder verden over.

Vi er stolte af, for andet år i træk (2019 og 2020), at være Great Place To Work certificeret.

Derfor er det attraktivt at være iværksætter hos Louis Nielsen

 • Du bliver medejer af din egen butik
 • Investering med overskuelig tilbagebetalingtid
 • Garanteret månedsløn og attraktiv overskudsdeling
 • Grundig rekrutterings-, assessment- og matching forløb med eksisterende partner

Kontakt

Har du spørgsmål eller ønsker du blot mere information om dette job?
Du kan altid kontakte Marianne Selch

Udnyt dit fulde potentiale

Join Louis Nielsen
Om Ansvar Din profil
Se film